1e Editie Jonge Duivenverkoop Pv de Vredesbode Didam was een succes.

06-10-2015 17:26

Afgelopen zaterdag hadden we de eerste editie van de door mij en Michel Driessen opgezette jonge duivenverkoop bij Pv de Vredesbode in Didam. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe het gaat verlopen maar al met al mogen we zeer tevreden zijn en kunnen we terugkijken op een prachtige en zeer gezellige dag. Helaas waren er een aantal van onze vrienden uit Giesbeek niet omdat ze op Mallorca verbleven ivm de eindrace daar maar ook zij zullen er volgend jaar bij zijn en hopelijk u ook.

We zijn uiteraard ook tegen zaken aangelopen die we volgend jaar anders gaan invullen maar in grote lijnen gaan we op dezelfde voet verder. 1 tipje van de sluier kunnen we oplichten, er zullen volgend jaar ook enkele landelijk bekende liefhebbers mee doen uit andere sterke afdelingen om zo een nog breder publiek aan te trekken.

We willen uiteraard alle deelnemende leden nogmaals bedanken voor hun inzendingen maar ook de sponsoren willen we nogmaals bedanken voor hun steun aan dit evenement.

De sponsoren waren;

  • Holland Diervoeders - Dordrecht (geregeld door Rob v/d Geer)
  • Strijbosch meng en hobby voeders - Didam
  • Wolsink Schilderwerken - Westendorp
  • Pigeonsports.nl
  • Erwin Haller Bouwonderneming - Didam

Zonder jullie was het uiteraard een stuk moeilijker geweest om dit tot stand te kunnen brengen, nogmaals hartelijk dank en we hopen uiteraard dat we volgend jaar weer een beroep op jullie kunnen doen.

Dan willen we uiteraard alle mensen die de moeite hebben genomen om naar Didam te komen hartelijk danken voor hun meegebrachte gezelligheid, want gezellig was het. Een topfeest hebben we er samen van gemaakt en onder leiding van de ingehuurde zingende duivenmelker Alfred Schrieks is er ook nog stevig gedanst. Alfred is een aanrader voor elk feest.

Dan wil ik persoonlijk ook Michel Driessen bedanken voor de fijne en gezellige samenwerking geduren de dagen dat we er mee bezig geweest zijn, echt top en gezellig! Voor de verkoop hebben we Berth Knaven benaderd en die wou met plezier de duiven verkopen deze dag. Berth, nogmaals dank hiervoor en uiteraard onze Partners Els en Carla die ons bijgestaan hebben bij de werkzaamheden achter de bar, super dames!

Op zo'n dag zie je dat duivensport wel kan verbroederen want wat was het gezellig, geen gezeur of jaloezie wat je vaak op facebook tegen komt. Nee, afgelopen zaterdag hebben we echt laten zien hoe mooi het kan zijn en daarom gaan we hier uiteraard een vervolg aan geven volgend jaar en wel op zaterdag 1 oktober 2016. Noteer dit alvast in uw agenda zodat ook u erbij kunt zijn.

Hieronder nog een paar foto's van afgelopen zaterdag. Er zijn meer foto's te vinden op de facebookpagina van Ray Jonker.

Groetjes en tot volgend jaar.