Actie van Ton de Kovel voor stichting ALS heeft bijna 1100 euro opgeleverd!!

01-04-2016 12:18

Zoals velen (met name duivensporters) onder u weten heeft Ton de Kovel zich de laatste maanden (vanaf eind december) ingezet om een bijdrage te kunnen leveren voor de 'Stichting ALS Nederland'.

Zoals u weet is ALS een dodelijke spierziekte waarvoor nog geen medicatie of uitzicht op genezing voorhanden is. Men kon door een bijdrage te storten van minimaal € 25 een jonge duif winnen uit 1 vd toppers op Towerflyers Loft. Een aantal sportvrienden, met het hart op de juiste plaats, hebben hier gehoor aan gegeven.  Daarnaast heeft Ton zich ook op de Voorjaarsbeurs Houten ingezet voor dit uiterst goede Doel. 

In totaal kan ik u meedelen dat hij bijna 1100 euro met zijn actie heeeft opgehaald.  Dit bedrag stemt hem tot tevredenheid. Tegelijkertijd heeft hij voor zich zelf besloten om, als het hem gegeven is, ook volgend jaar weer in te gaan zetten voor dit ontzettend belangrijke Goede Doel. Er is namelijk nog heel veel onderzoek en dus geld nodig om deze ellende de wereld uit te helpen. Maar voor dat dit zo ver is heeft er zojuist, zoals beloofd, vandaag op 1 april de trekking plaatsgevonden die de winnaar heeft aangewezen van de jonge duif. De trekking is verricht door 1 vd 2 dochters van zijn zus Nicole van Weenen en heeft Ray Jonker als winnaar getrokken.


Ray van harte gefeliciteerd!!.
Ray kan kiezen uit 1 vd beide jongen op de bijgaande foto uit zijn fenomenale duivin de 65, zoals hij reeds bij aanvang van zijn actie heeft beloofd.

Ik ben uiteraard erg blij met deze prijs maar ik vind het nog mooier dat verschillende duivenmelkers ervoor gezorgd hebben dat er bijna 1100 euro voor deze actie bijeen is gebracht. Grote klasse! Ton, je hebt een prachtige actie op touw gezet en tot een goed einde gebracht, mijn complimenten!

De jonge duif schenk ik aan een jeugdlid uit onze vereniging, Luca Baakman en hoop dat ze erg veel succes mee gaat krijgen.

Ray Jonker