Afscheid van August (Gust) Casteels

18-03-2016 15:57

Vandaag mocht ik deze mail ontvangen

Geachte,

Op marktplaats.nl las ik een artikeltje over mijn vader August Casteels.

Hierin wordt er afgevraagd hoe het met hem is.

Bij deze wil ik (als zijn zoon en ook jaren duivenmelker geweest samen met hem) laten weten dat hij op 16 maart 2016 overleden is. tot augustus 2015 had hij nog duiven, maar wegens zijn fysieke toestand heeft hij deze met veel spijt in het hart moeten wegdoen. Sinds september verbleef hij in een verzorgingstehuis na een val. Een 3-tal weken geleden is hij nogmaals gevallen en brak zijn heup. Na de operatie is hij heel snel achteruit gegaan en op 16 maart 2016 is hij, in het bijzijn van mijn zus en ik aan zijn laatste vlucht begonnen.

Als bijlage vindt u het overlijdensbericht.

Met vriendelijke groeten

Stefan Casteels

+32 473446135 

Beste Stefan en familie Casteels,

We hebben uw vader leren kennen op de voorjaarsbeurs, en hadden goed contact, ook ben ik met mijn vrouw en dochter, enkele jaren geleden bij hem thuis geweest.
 
Ik mocht ook enkele keren een duif uitzoeken, als ik transportdoosjes voor hem meenam.
 
We herinneren hem als een vriendelijke man, een volksmens met een groot hart, wij willen jullie van harte condoleren met dit verlies, we hopen dat de goede herinneringen , het verlies dragelijk maken.

Familie Oomen.


Hij is aan zijn laatste vlucht begonnen

August 'Gust' Casteels Den Bompa

Weduwnaar van Anny De Laat

Gewezen lid van de : Koninklijke Harmonie De Vriendenschaar Brasschaat - Kaart, supportersclub van KV Mechelen, Koninklijke Kaartse Duivenbond.

Geboren te Bonheiden op 17 september 1927 en overleden te Brasschaat in het WZC Vesalius, afdeling Papaver, op 16 maart 2016, voorzien van de ziekenzalving.

De uitvaartplechtigheid, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, vindt plaats in de aula van Uitvaartvilla Noorder Kempen, Bredabaan 654 te Brasschaat, op zaterdag 19 maart 2016 om 10 uur.

Samenkomst en gelegenheid tot condoleren aldaar van 9.30 uur.

Na crematie zal de bijzetting in het columbarium in familiekring plaatsvinden.

Delen in dit verlies:

Stefan Casteels en Wendy Verlinden, Brenda Casteels en Walter Vorsselmans, Femke Blancquaert, Jeroen Blancquaert en Marleen Béatse en kinderen zijn kinderen en kleindochter; De families Casteels en De Laat.

Met welgemeende dank aan

het verplegend personeel van het WZC Vesalius, afdeling Papaver, voor hun liefdevolle verzorging en ondersteuning tijdens zijn verblijf daar.

Rouwadres:

2930 Brasschaat, Willebeek 1