Bezoek de NPO dit weekend op de Voorjaarsbeurs

05-03-2016 10:53

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart is ook de NPO weer aanwezig tijdens de jaarlijkse Voorjaarsbeurs en Expo Houten. Op beide dagen is het mogelijk je eigendomsbewijzen op naam te laten registreren.
Bezoek de NPO dit weekend op de Voorjaarsbeurs        

Nederlandse eigendomsbewijzen van na 2009

Heb je alleen eigendomsbewijzen van 2009 of later en gaat het om allemaal Nederlandse duiven, dan is het niet nodig om ze vooraf op een formulier te zetten. Zorg dat je je verenigingslidnummer weet en breng alle eigendomsbewijzen mee die op naam gezet moeten worden. Bij de stand van de NPO worden ze gescand en maandag wordt het bestand met gescande eigendomsbewijzen verwerkt in de administratie.

Eigendomsbewijzen van voor 2009 en buitenlandse eigendomsbewijzen

Wil je duiven op je naam zetten van voor 2009 of heb je bijvoorbeeld buitenlandse duiven? Dan is het handig om vooraf een formulier in te vullen of ze zelf op een papier te schrijven.

Duplicaten aanvragen

Ben je een eigendomsbewijs kwijt? Of mocht je een vreemde duif houden maar heb je het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar gekregen? In dat geval is het mogelijk om een kopie-eigendomsbewijs aan te vragen.

Per kopie dat je wilt aanvragen, betaal je € 5,00. Heb je meer dan vijf kopieën nodig?  In dat geval geldt vanaf de zesde aanvraag een ander bedrag, namelijk € 2,50. Zorg dat je contant kunt afrekenen. Er is maar beperkt wisselgeld aanwezig in de stand.  

Chipringen niet meebrengen

Het omzetten van chipringen kan met ingang van 2016 in de eigen vereniging gebeuren. Breng geen chipringen mee naar de beurs. Dat is niet meer nodig!

Lange rijen?

Het komt wel eens voor dat de rijen bij de stand wat langer zijn. Vooral aan het begin van de dag. We zijn de hele dag aanwezig, dus is het druk? Loop eerst een rondje en kom op een rustiger moment terug!

We zien je graag in Expo Houten! Standnummer 114.