Binnenkort weer diverse reportages en interviews van o.a. de schenkers.

08-12-2015 08:57

Binnenkort ga ik weer een begin maken met het online zetten van reportages en interviews van diverse duivenmelkers uit het land. In eerste instantie zullen er hoofdzakelijk artikelen verschijnen van uiteraard de schenkers want die hebben het mogelijk gemaakt om lekker door te kunnen met de site. Deze week wordt al een gedeelte van de schenkers per mail benaderd of ze mee willen werken aan een interview of reportage.

Daarnaast is het de bedoeling om in de kerstvakantie bij Johan Bol en Jeugdlid Max van Dongen een kijkje te gaan nemen en daarvan verslag te doen op de site. Op dit moment lopen er nog meer bijna afspraken met verschillende liefhebbers waar ik een kijkje ga nemen deze winter maar daarover later uiteraard meer.

Verder wil ik u natuurlijk ook vragen om mee te denken, dus als u denkt dat u nieuws heeft betreffende postduiven of u heeft een prachtig verhaal dat u met ons wilt delen? mail het gewoon door naar jonker1971@kpnmail.nl  en we zorgen voor plaatsing.

Tijdens en rond de feestdagen zal er hier niet op volle kracht door gegaan worden zodat we ook tijd voor de familie hebben die dan vrij zijn, we hopen op uw begrip hiervoor.