Comb. Stevens Emmerich schenkt jeugd Vredesbode Didam een jonge duif

03-05-2015 13:03

Op de feestmiddag van de kring 3 afgelopen najaar kwam Berth Knaven in gesprek met Michael Stevens van de Comb Stevens uit Emmerich die ook bij de afdeling 9 spelen en daar al diverse overwinningen op hun naam hebben gezet.


Michael vroeg aan Berth Knaven of er bij de Vredesbode ook jeugdspelers actief waren waarop Berth gelijk aan Luca Baakman en Mitchel Haller dacht. Michael beloofde Berth dat hij voor beide jeugdspelers een duif zou komen afleveren in april uit het beste wat ze op hun hok hebben namelijk uit de superlijnen van Solo en Embrico. Embrico was al 4e Nationale asduif WHZB eendaagse fond, 3e BOTB en 1e asduif Afdeling 9 Oost Nederland.


Verleden week zaterdag hebben de beide jeugdleden hun duif ontvangen uit handen van Berth Knaven en we hopen dat ze grote successen zullen gaan boeken met deze twee geweldige jonge duiven uit het beste wat de Comb. Stevens op het hok heeft. Een prachtige geste van Michael en Jurgen Stevens uit het duitse Emmerich.

Luca Baakman met haar aanwinst.

Mitchel Haller met zijn nieuwste aanwinst.

Geweldig om te zien dat ook de topliefhebbers van de afdeling wat over hebben voor de jeugd en ze echt proberen wat goeds te geven zodat ze nog meer plezier kunnen gaan beleven aan onze prachtige hobby de duivensport. Een voorbeeld voor velen.