Doneer nu om de verschrikkelijke ziekte ALS de wereld uit te helpen!!

19-01-2016 12:53

Denk OOK hier eens aan!  De 'ALS' Ziekte en hoe ook U kunt helpen!!
Ik hoop dat ik mede namens alle ALS patiënten, hun families, de Stichting en mij en ook al degenen die nog getroffen worden door deze verschrikkelijke en dodelijke spierziekte een beroep op u mag doen.
Doe svp als diverse sportgenoten van u reeds gedaan hebben, en maak ook een (kleine) bijdrage over. Dat kunt u doen via onderstaande link waarbij het door u geschonken bedrag rechtstreeks op de rekening van de ALS Stichting wordt gestort. Bovendien kunt u met uw schenking ook nog een echte klasse jonge duif  winnen. Hoe, dat leest u verder door op onderstaande link te klikken.

https://www.pigeonsports.nl/news/ton-de-kovel-towerflyers-loft-vliegt-voor-stichting-als-en-u-jij-kunt-deze-stichting-ondersteunen1/

foto van Ashley Naaktgeboren.
Ook in de duivensport zijn er mensen die door deze verschrikkelijke ziekte getroffen zijn waardoor men geen duiven meer kan houden zoals de hieronder genoemde Arie Schelling. Dus doe snel een donatie zodat we met ons allen "ALS" de kop kunnen indrukken.


Sinds 13-01 is de verkoop gestart van A.A Schelling uit Numansdorp.
verschillende Fond duiven worden hier te koop aangeboden.
Door de verschrikkelijke ziekte ...ALS, moet Arie Schelling al zijn fond duiven verkopen.

Met duiven van o.a.

  • Chr. van der Velden
  • H. Batenburg - v.d. Merwe
  • A. Saarloos en Zn.
  • En niet te vergeten A. Pegels (het bijhuis van Arjan Beens waar vele eieren en jongen zijn gehaald).

De topper van de verkoop (zie foto hierboven)
o.a. 10e Nat. Cahors sector 2 en 268e Nat. Bergerac met de  H13-1222411 en 6e Keizer generaal overnacht fond in Hoekse -Waard. Deze doffer is koop 1 met nog 2 volle broers en 1 volle zuster koop 5,6 en 7 en halfbroer is koop 15. koop 3 en 4 van vaders zijde zelfde afstamming. De afstamming van deze duiven is van vaders kant Ad Pegels en van moederskant Chr. Van der Velden (zie afstamming). De Opa van de '411 vloog 2e Nat Cahors enkele jaren terug bij Ad Pegels zelf. Ad had nu ook weer een topjaar met 1e Asduif ZLU 2015 met de volgende prijzen 18e Nat.Pau, 38e Nat St. Vincent en 144e Nat Perpignan.

https://www.duiven.net/verkoopfr/  
Einde verkoop: 28-01-2016 / 21:00