Feestmiddag/avond van de Pyreneeënclub zeer geslaagd

03-02-2016 07:44

Op zaterdag 23 januari jl. heeft de prijsuitreiking/huldiging plaatsgevonden van de Pyreneeënclub in de Kruisberg te Doetinchem. Op een goedverzorgde middag/avond voorzien van een uitgebreid buffet hebben de prijswinnaars hun prijzen in ontvangst genomen.

Het betrof de gewonnen prijzen op de ZLU vluchten Agen, Barcelona, Marseille, Perpignan en de afdelingsvlucht Bergerac (2). Bergerac als attractievlucht voor de jaarlingen. Zoals u ziet een geweldige verzameling aan prijzen, vanuit de club en dankzij diverse sponsoren.


 
Ook de kampioenen zijn gehuldigd, over de vluchten Agen, Barcelona, Marseille en Perpignan (één daarvan is een streepvlucht).  Uniek dit jaar was de gedeelde 2e plek met maar liefst 3 liefhebbers. Kijk hier voor de eindstand van de Pyreneeënclub


 
Kampioen was Piet Eeuwes uit Huissen, 2e werden Wim en Michel Evers uit Didam, Anton Opdenoort uit Zevenaar en Johnny Hartjes uit Ulft, 3e werd Willem Schippers uit Lochem. Op naar het seizoen 2016 met hopelijk prachtige vluchten in het vooruitzicht.

De overige foto's kunt u onderaan dit bericht eens rustig bekijken.

Michel Evers