Op (de) Hoogte - NPO Veenendaal

25-03-2016 12:23

Het nieuwe bestuur stelt zich voor

Het nieuwe bestuur van de NPO is direct nadat ze op 12 maart jl. gekozen zijn, met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Met regelmaat verschijnt een verslag van waar ze mee bezig zijn op npoveenendaal.nl en in overige media.
Het eerste verslag van de vergadering van 15 maart jl. staat nu online.
Wil je alles weten over de bestuursleden?

Bekijk dan de presentatie

Kantoor gesloten

De tijd is weer aangebroken dat er op korte termijn een aantal Nationale Feestdagen op elkaar volgen. Vandaag, Goede Vrijdag, is de eerste dag dat het kantoor in Veenendaal de gehele dag is gesloten.

Bekijk welke dagen het kantoor nog meer gesloten is

Interessante cursusdag bij MeteoGroup

Op 18 maart heeft een groep van lossingscoördinatoren zich bij MeteoGroup in Wageningen verzameld om daar up to date gehouden te worden over alle ins en outs van het weer.

Lees verder


Jeugdleden Afdeling 10 bezoeken Natural

In februari hebben 30 jeugdleden uit afdeling 10, enkele begeleiders en commissieleden een bezoek gebracht aan het Belgische Natural. Het unieke kweekstation van Natural bestaat 60 jaar!

Lees verder

Nederlandse duiven in Nevele voor WK

Op dinsdag 8 maart zijn de Nederlandse duiven die mee doen aan het Wereldkampioenschap in België, naar het hok in Nevele gebracht. 40 in totaal, waarvan er 15 meedoen aan het Wereldkampioenschap voor de jeugd.

Lees verder

Aangevraagde duplicaten

Het kan gebeuren dat je een eigendomsbewijs kwijt bent. Of dat je een vreemde duif hebt die je wilt houden, maar het eigendomsbewijs niet van de vorige eigenaar hebt gekregen. In dat geval is het mogelijk om een kopie aan te vragen, ook wel duplicaat genoemd.

Bekijk de laatste aanvragen

Bron: NPO Veenendaal