Open huis bij jeugdlid Luca Baakman uit Beek

28-02-2016 14:55

Afgelopen donderdag tijdens de jaarvergadering van onze vereniging PV de Vredesbode in Didam maakte ons jongste lid Luca Baakman van de gelegenheid gebruik om clubleden Wim Strijbosch en Willy Kroesen te bedanken voor hun hulp bij het plaatsen van haar nieuwe hok.

Luca is begonnen met een NPO promotiehokje en ze vindt de duivensport zo leuk dat er nu een groter hok is gekomen waardoor ze meer mogelijkheden heeft. Het hok heeft ze van sportvriend Marc Huntink gekregen. Nu het hok staat en ze er reuze trots op is heeft ze de aanwezige leden uitgenodigd om vandaag vanaf 11.00 uur een kijkje te komen nemen.

Hierboven het eerste hokje van Luca dat nu dienst doet als kweekhokje.

Uiteraard hebben we hier gehoor aan gegeven en zo gingen we met een aantal leden vanochtend richting Beek met een klein presentje uiteraard. Daar aangekomen werden we heel enthousiast ontvangen door Luca, haar ouders en opa. Er waren al meer leden gearriveerd en zo zaten we met ons allen aan een heerlijke bak koffie met daarbij heerlijk slagroomgebak. Leuk om te zien dat er diverse leden aanwezig waren om naar haar nieuwe hok te komen kijken.

Samen aan de koffie en gebak.

Na de koffie uiteraard naar buiten waar het zich allemaal afspeeld in de duivensport. Eerst hebben we het oude vlieghokje dat ze van de NPO heeft nog bekeken want daar heeft Luca nu een paar kweekoppeltjes zitten met duiven van diverse goede spelers uit onze club. Hierna naar het nieuwe vlieghok die ze er spik en span uit had zien. Alles was voor het bezoek keurig schoon gemaakt en de duiven zater er ook zeer strak bij, onze complimenten Luca.

Op dit hok kan Luca komend seizoen goed uit de voeten en we hopen met ons allen dat er ook een eerste prijs op gaat vallen want dat zou toch fantastisch zijn voor onze jongste telg in de club Luca.

We willen Luca, haar ouders en haar opa hartelijk danken voor hun gastvrijheid en we hopen dat het een prachtig seizoen voor Luca zal worden. Waar nodig zullen we haar altijd proberen te helpen met raad en daad.

Onderaan dit bericht kunt u alle gemaakte foto's eens rustig bekijken.