Ton de Kovel Schenkt jonge duif voor de strijd tegen MS.

22-05-2015 10:06

Een prachtige geste van Ton de Kovel die met een jonge duif uit het beste wat hij heeft geld wil inzamelen voor een heel belangrijk goed doel namelijk de strijd tegen MS. Kijkt u hieronder eens naar de ouders van deze duif. Heeft u ze beter zitten? Geeft u het geld liever uit op een dure veilingsite aan duiven met een veel mindere afstamming? nee toch! met dit duifje kun je een hok opbouwen en tevens steunt u ook nog eens een goed doel. Op de facebookpagina van Ton kunt u bieden en de afstamming bekijken. https://www.facebook.com/twan.towerflyer?fref=ts

Ouders van het duifje, beiden rechtstreeks van de Crack, wijlen Dhr. Thei Bours.


TOPKLASSE JONGE DUIF. OPBRENGST 100%  TBV HET GOEDE DOEL DE STRIJD TEGEN MS: MULTIPLE SCLEROSE!. SKATE FOR MS  is een jaarlijkse skeelertocht onder leiding van Michel en Ronald Mulder.Op vrijdag 22 mei as. organiseren RONALD EN MICHEL MULDER "Skate for MS". Een benefiettocht van 25 KM door Utrecht waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting MS Research. Zie verder: https://www.skate-for-ms.nl/schrijf-je-in.html

Een ieder Ton de Kovel kent, weet dat hij zijn hele leven al act...ief Sporter is (Schaatsen, SKATEN (Grote Passie!), Hardlopen en Fietsen etc) en na het overlijden van zijn Pa, ook 'zelfstandig' postduiven-liefhebber is 'geworden'. Ton bezit een geweldig (klein) kweekhok oa. met van Loon duiven en rechtstreekse Eijerkamp duiven. Daar hij een actief Skater is,  bijna wekelijks in Utrecht mee doe met de Utrecht Skate Parade en dit weekend de Olympische en Wereldkampioenen Schaaten Sprint en Skaten de Gebr Mulder acte de presence geven wil Ton ook graag mijn steentje bijdragen aan dit Goede Doel:  "Het zo veel mogelijk geld ophalen voor het zoeken naar oplossingen (medicijnen) voor de gevreesde ziekte Multiple  Sclerose waaraan duizenden mensen onder lijden.
Het  leek Ton een goed idee om een klasse jonge duif rechtstreeks uit een koppel Topduiven op de Dagfond ter beschikking te stellen. Zie foto's en Pedigree en overtuig u zelf!. Soort van Loon via de grote Limburgse crack wijlen dhr Thei Bours.
Met deze duiven wordt er in Duitsland op zijn zusterhok (kompagnon) regelmatig in Willem de Bruijn  style gespeeld. Result. ter inzage!. Ook afgelopen weekend won een clublid met een duif gekweekt uit duiven rechtstreeks afkomstig van zijn hok nog de eerste in de club en de 25ste in de kring tegen ruim 3000 duiven!. Ton stelt voor het startbod te laten beginnen op € 100 en u kunt bieden via een reactie  op FB dan wel via Persoonlijk Bericht (PB) of via een belletje naar zijn mob. nummer 06 44984127. Ton en wij allen hopen dat hij vanavond een mooi bedrag kan toezeggen aan de ambassadeurs van de Stichting Skate For MS de 'broertjes Mulder'! klik hier om naar de facebookpagina van Ton te gaan.