Ton de Kovel / TOWERFLYERS LOFT vliegt voor Stichting ALS en u/jij kunt deze stichting ondersteunen!!

08-01-2016 14:47

Deze actie die door Ton de Kovel is opgezet voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS loopt al een aantal weken en er is tot nu toe slechts 175 euro gedoneerd door de duivenmelkers van Nederland. Ik schaam me als ik hier naar kijk kan ik u eerlijk zeggen. Verkopen en kapitalen uitgeven aan nieuwe duiven en vol trots wat natuurlijk mag delen op social media en overal op reageren maar de tientallen berichten die voorbij zijn gekomen over dit serieuze onderwerp ziet men niet. Duivenmelkers van Nederland en ook de ondernemers actief in duivenland die hun brood verdienen in de duivenwereld, laat u van de goede kant zien door een kleine donatie te doen want het kan u of een familielid ook overkomen. We rekenen op uw steun. U kunt zelfs nog een jonge duif winnen uit het beste wat Ton op zijn hokken heeft, moeder van deze jonge duif heeft o.a. 6 keer een eerste prijs gevlogen!! Heeft u ze beter?

Normal 861ddcb6c92f63db04d6eac1e1496c2b1764fd06                                                            

Beste (sport) vrienden en vriendinnen.

Mijn naam is Ton de Kovel en reeds vanaf de mid zestiger jaren samen met mijn vader (helaas in 2011 overleden) in de postduivensport. Mijn vader was feitelijk de postduiven-man en ik ondersteunde hem bij de administratie.

We zijn altijd zeer succesvol geweest op de wedstrijden, met name op de vluchten tot 750 km.

Ik ben dit jaar tijdens diverse tv programma's geraakt door het leed wat mensen en families treft als zij in aanraking komen met de verschrikkelijke en (nog steeds) dodelijke spierziekte ALS. Met name een aflevering van Ivo Niehe Tros TV nieuws show waarbij een zoon en dochter aan het woord kwamen waarvan  beide ouders kort na elkaar zijn getroffen door deze ziekte en inmiddels ook zijn overleden. Ik was bij het zien van deze beelden zo 'shocked' dat ik me wilde inzetten middels een actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Het idee kwam bij me op om hiervoor een top-kwaliteit jonge duif beschikbaar te stellen.

Deze, begin december geboren, jonge duif kan gewonnen worden door een donatie  van € 25  te storten. U kunt, wanneer u geen prijs stelt op deze topklasse duif of u bent geen postduiven fancier,  ook een donatie doen van  € 10. De winnaar van deze € 10 donaties ontvangt een waardebon/cash van € 100. Uiteraard kunt u net zo veel donaties van €25 en €10 doen als u wilt. Met elke extra donatie 'loot ' u uiteraard telkens één keer (extra) mee. De loting vindt plaats ten kantore van de Stichting ALS dus 100% transparant en uiteraard geheel onpartijdig.

Voor de postduiven liefhebbers nog het volgende:

De jonge duif betreft een jong van mijn allerbeste vliegduivin. Deze duivin (van 2011) vloog de laatste 3 seizoenen 37 prijzen bij elkaar , waarvan 22 keer!  bij de eerste 10 en 6 maal de eerste prijs!! Deze duivin stamt uit het beste van mijn Lucky Strain (Evert vd Horst Harderwijk..waar ook bijv Henk Scheffel super mee presteert!) maal een topduif van Ad Schaerlackens. 

Zo werd deze duivin in haar carriere al eens kampioenduif Midfond, en dit jaar 2015 natour en generaal duifkampioen!!  Zoals u ziet , pure topklasse wat hier aangeboden wordt en u kunt reeds voor slechts € 25 eigenaar worden van dit klasse duifje.

Mag ik op uw steun rekenen?

U bent wellicht een klasse duifje rijker en voor de stichting ALS hopelijk een mooi bedrag wat besteed wordt aan verder onderzoek om in de toekomst een oplossing te kunnen vinden voor deze verschrikkelijke en tot dusverre ongeneeslijke ziekte.

De stichting ALS en ik danken u allen reeds voor uw steun!.

Ton de Kovel

Doneer direct