Dylan Veldman is de winnaar van de geschonken doffer van Gebr. de Jong en Zns. uit Almen

05-12-2015 12:30

Vandaag heeft Dick Boer de trekking verricht en hiervan ook een filmpje geplaatst op de facebook pagina Pigeonsports duivensite. Er hadden zich in totaal 29 jeugdleden opgegeven om deze werkelijk prachtige doffer te kunnen winnen die geschonken is door de Gebr. de Jong en Zns uit Almen.

De winnaar is geworden:  DYLAN VELDMAN uit Staphorst (10 jaar oud)

Hartelijk gefeliciteerd met deze prachtige aanwinst en heel veel plezier ermee. Dat hij maar voor veel goede nazaten gaat zorgen.

Ik wil uiteraard de Gebr. de Jong nogmaals hartelijk danken voor deze gulle gift aan de jeugd en Brian Sangers voor het gratis ter beschikking stellen van deze prachtige foto van de geschonken doffer. Ook wil ik Dick Boer hartelijk danken omdat hij de moeite heeft genomen om de trekking van de loterij in handen te nemen zodat er achteraf geen discussie mogelijk is over de uitslag.

Verder wil ik nog even kwijt dat dit geweldige acties zijn en dat dit de duivensport levend houdt dus voelt u zich geroepen om een dergelijke actie op touw te zetten op wat voor een manier dan ook dan hoor ik het graag van u.

Rest mij niets anders dan u allen een fijne sinterklaas avond te wensen al kan dat voor Dylan al niet meer stuk.

Ray Jonker

Pigeonsports