Over ons

Pigeonsports is een site voor alle duivenliefhebbers van Nederland en daarbuiten, grote prestaties, kleine prestaties? het maakt niet uit want op Pigeonsports komt iedereen aan bod en dat zie je op de andere duivensites niet en dat maakt Pigeonsports zo uniek. Wilt u ook uw duiven aan ons voorstellen en uitslagen met ons delen? dat kan door een mail te sturen naar info@pigeonsports.nl. Wij zijn ook op zoek naar Columnisten die wekelijks of maandelijks een stukje willen schrijven over hun beleving van de duivensport.

Jaarlijks organiseren we een bonnenverkoop van de bonnen die we krijgen voor een bannertje hier op de site, ook u kunt een banner op de site laten plaatsen door middel van een schenking in de vorm van een bon voor een jonge duif of koppel eitjes. Wilt u dit niet dan kunt u ook een banner kopen voor slechts €50,- per jaar.

We hopen er in 2017 weer een mooi en informatief jaar van te maken hier op Pigeonsports maar daar hebben we natuurlijk wel uw hulp bij nodig dus heeft u een interessant verhaal of een reportage van bv een clublid of uzelf? stuur het dan door. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Rest mij om jullie allemaal een heel goed, gezond en succesvol 2017 te wensen.

Hier uw Banner? vraag naar de gunstige voorwaarden op info@pigeonsports.nl